Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει «Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια»

528

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ παρουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο «Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια».
Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ , μετά το έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Η Μπιζού είναι αλλού» που παίχθηκε με τεράστια επιτυχία το προηγούμενοΣάββατοκύριακο, συνεχίζει με την δεύτερη παραγωγή του για φέτος.
«Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια». Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 21.15 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.
«Η Μίκα αναχωρεί για τη δύο ημέρες πριν από το γάμο της με το Μίκη. Εκεί, γνωρίζει και παντρεύεται τον Ανδρέα, ο οποίος είχε πάει επίσης για διακοπές εκεί. Μόλις επιστρέφουν, η Μίκα ανακοινώνει στην οικογένειά της τον γάμο της. Όμως ο Ανδρέας συνειδητοποιεί πως ο καθένας σε αυτή την οικογένεια λειτουργεί ανεξάρτητα και χωρίς όρια…»
Αυτή είναι η υπόθεση από την πασίγνωστη «Τρελή τρελή οικογένεια».
Τι θα λέγατε όμως αν την πειράζαμε, αν γινόταν λίγο διαφορετική με περισσότερη μουσική και χορό , λίγο πιο μιούζικαλ και με λίγο πιο διαφορετικούς χαρακτήρες.
Τότε θα είχαμε «Μια άλλη τρελή τρελή οικογένεια» που ίσως και να είναι ακόμα πιο τρελή από την αρχική».
Η υπέροχη αυτή κωμωδία παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία ΆκυΜητσούλη, επιμέλεια σκηνικών Έλενας Κυράτσα, μουσική επιμέλεια και βοηθό σκηνοθέτη Πατρούλα Χριστοδούλου, χορογραφίες : ΓιώργοςΠλωμαρτέλης με την υποστήριξη της σχολής χορούIndependanceStudio, μακιγιάζ Στέλλας Τέγου με προϊονταArtistry από Κατερίνα Βασιλείου και ArgirisHairshop.
Τους ρόλους ερμηνεύουν αλφαβητικά οι : Νίκος Ζαβλιάκης , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Βίκυ Κουκουλιάφκα , Εύη Μπατάλα , Γιώργος Νταφούλης , Θάνος Σακελαρίου , Ευθύμιος Τίκας , Γεωργία Τσανίδου , Σίμος Τσεκούρας , Παναγιώτα Χατζητσοπάνη και Τιμολέων Χατζητσοπάνης.
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here