Το ΣΟΕΔ “δίπλα” στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας

148
Συνάντηση με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας είχαν μέλη του ΣΟΕΔ.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:
“Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε για ακόμα μία φορά δίπλα σε μία από τις πολλές καμπάνιες ενημέρωσης, ενός αξιοζήλευτου σωματείου για τις δράσεις του, όπως είναι ο Συλλογος Καρκινοπαθων Λαρισας
Μετά την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, βρεθήκαμε δίπλα τους ως ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΟΕΔ), στηρίζοντας το παγκόσμιο κίνημα του “ΜOVEMBER” που αφορά την αντρική πρόληψη.
Λέμε όλοι μαζί ΝΑΙ στη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας με κάθε τρόπο, αλλά κυρίως στον ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ για να προλάβουμε στο αρχικό στάδιο την εμφάνιση ανησυχητικων συμπτωμάτων.
Μιλήσαμε με την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Ioanna Karavana και εκφράσαμε στο πρόσωπο της τις ευχαριστίες μας σε όλο το ΔΣ για το εθελοντικό έργο που προσφέρουν προς όφελος των συνανθρώπων μας κυρίως στον τομέα της υγείας, κάτι που αναγνωρίζεται καθημερινά από την κοινωνία της Λάρισας αλλά και Πανελλαδικά.
Από την παρέα μας δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά και ο πανταχού παρών περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής ο οποίος έχει αποδείξει ότι στηρίζει με κάθε τρόπο τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Είμαστε και θα είμαστε και στο μέλλον πάντα δίπλα σε τέτοιες δραστηριότητες, γιατί η σωστή ενημέρωση είναι ένα όπλο χωρίς κόστος που έχουμε στα χέρια μας και πρέπει να το εκμεταλλευομαστε καθημερινά.
Όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα με σύνθημα την προσφορά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά !!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here