Το ραντεβού για κόντρες έφερε πρόστιμα για …κορονοϊό

415

Σε συλλήψεις οδηγών, αλλά και στην επιβολή προστίμων, σε Λαρισαίους και Τρικαλινούς, για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού προχώρησαν αστυνομικοί των Τρικάλων, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Οι έλεγχοι έγιναν στις 3 χθες τα ξημερώματα στον Πετρόπορο Τρικάλων, σε μια από τις ευθείες της εθνικής οδού Λάρισας – Τρικάλων επιβεβαιώνοντας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ραντεβού που δίνουν τα βράδια οδηγοί από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας με σκοπό τη διοργάνωση παράνομων αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας με άγνωστο κίνητρο.

Συνελήφθη ένας Τρικαλινός με μηχανάκι, χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, και ένας ανήλικος Λαρισαίος ο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος ακριβώς επειδή ήταν ανήλικος.

Πρόστιμα επιβλήθηκαν όμως, στο ίδιο σημείο, σε άλλα δέκα άτομα γιατί παραβίασαν τα μέτρα κατά της πανδημίας. Συγκεκριμένα υπαίτιοι, που θα πληρώσουν από 150 ευρώ, είναι πέντε Λαρισαίοι που επέβαιναν όλοι μαζί στο ίδιο ΙΧ, καθώς και άλλοι πέντε Καλαμπακιώτες για τον ίδιο λόγο.

Βαγγέλης Κακάρας

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here