Το πρόγραμμα των Θεοφανείων σήμερα στη Λάρισα

259

Με κάθε λαμπρότητα θα γιορταστούν σήμερα στη Λάρισα τα Θεοφάνεια. Η πόλη θα τιμήσει την μεγάλη χριστιανική γιορτή ως εξής:

Το πρόγραμμα:

• Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων

• 10:30 π.μ. ο Μέγας Αγιασμός των Υδάτων χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου

• 11:00 π.μ Εξοδος από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στη Γέφυρα του Πηνειού.

Μετά το πέρας του αγιασμού των υδάτων, θα ακολουθήσει δεξίωση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο αίθριο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω Θεοφανείων

Η Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της διέλευσης κάθε είδους οχήματος, την ερχόμενη Δευτέρα 6-01-2020 και από ώρα 10:30′ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων Θείας Λειτουργίας, Αγιασμού των Υδάτων και κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, σύμφωνα με το πρόγραμμα τελετής των Θεοφανείων του Δήμου Λαρισαίων.

Η απαγόρευση αφορά τις παρακάτω οδούς:

α. Στην οδό Γεωργιάδου, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής έως τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλλίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας,

β. Στην οδό Γρ. Λαμπράκη, από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλλίου, έως την οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

γ. Στην οδό Μανωλάκη, από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αχιλλίου έως την οδόΗφαίστου.

δ. Στην οδό Μητροπολίτη Μελετίου, από την οδό Κενταύρων έως την οδό Μανωλάκη.

ε. Στην οδό Πολυκάρπου, σε όλο το μήκος αυτής.

Η κίνηση των οχημάτων προς έξοδο – είσοδο πόλεως, θα πραγματοποιείται ως εξής: α. Για τα βαρέα οχήματα, μέσω των οδών Σανδράκη και Α. Παπανδρέου (Νέα Περιφερειακή οδός).
β. Για τα λοιπά οχήματα, μέσω των οδών Αρχιεπισκόπου Δωροθέου και Αθήνας.

Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από τη δημοσίευσή της και ΜΟΝΟ για τη Δευτέρα 6-01-2020 και από ώρα 10:30′ μέχρι πέρατος των προαναφερόμενων εκδηλώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here