Το πρόγραμμα Ιερώνυμου για τις Ιερές Ακολουθίες του Δεκαπενταυγούστου

95

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ. Ιερώνυμος στις Ιερές Ακολουθίες του Δεκαπενταύγουστου θα ακολουθήσει το κάτωθι πρόγραμμα:

Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής Τεμπών.
Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνος.
Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρί Λουτρό.
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Κομνήνειο Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου.
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 19:00, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης.
Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Στεφανοβικείου.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας στο Αρμένιο.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ομολίου.
Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ραψάνης.
Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Σπηλιάς.
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 19:30, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Αιγάνης.
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 19:00, θα τελέσει την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here