Το Πουρνάρι στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα δημοτικής αλλαγής.

605

«Η βασική διαφοροποίηση της παράταξής μας «Νέα Δύναμη» είναι ότι εμείς πιστεύουμε ότι «τα λόγια μπορούν να γίνουν πράξεις, το όραμα να γίνει πραγματικότητα και η καθημερινότητα όλων μας καλύτερη. Το κύριο στοιχείο της Νέας Δύναμης είναι η εντιμότητα, η αξιοπιστία και η συνέπεια».
Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης σε ομιλία του ομιλία στο Πουρνάρι, παρουσία πλήθος κόσμου, στη συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της «Νέας Δύναμης» που είναι: «Η ασφάλεια και η υποστήριξη όλων των δημοτών, η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής που είναι από τις βάσεις του εισοδήματός μας, η ανάδειξη των πολιτιστικών σημείων κάθε περιοχής με σκοπό να διασώσουμε την πολιτιστική ιστορία μας αλλά και να την κάνουμε γνωστή στο πανελλήνιο, η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και ευτυχώς υπάρχουν πολλά στον Δήμο μας».
Ακολούθως ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» εξήγησε πως «το Πουρνάρι μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο και να γίνει επιλογή κι άλλων μόνιμων κατοίκων, με αφορμή και το πλεονέκτημα να απέχει μόνο 22 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νομού. Χρειάζεται ένας προσεκτικός σχεδιασμός ανάπτυξης με διάφορα έργα και με ορίζοντα πιο μακροχρόνιο ώστε να μπορεί να καλύψει ανάγκες του σήμερα, του αύριο και του μεθαύριο.
Τέλος αναφέρθηκε σε ένα πολύ καλό προϊόν που παράγει η περιοχή, την ελιά και τα παράγωγά της. Γιατί να μην δημιουργήσουμε ένα δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων με σκοπό την καλύτερη διακίνησή τους και με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία. Τέλος, πρωταρχικό και θεμελιώδεις μέλημά μας είναι η καθημερινότητά σας, η καθαριότητα, η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου και στο Πουρνάρι, ενώ στην οικονομική μας πολιτική, προτεραιότητα έχει η μείωση των τελών φωτισμού και των τελών ύδρευσης και άρδευσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here