Το πάρκο των ευχών στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης Philoxenia ΦΩΤΟ

584

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia βρίσκεται με περίπτερο ο Δήμος Λαρισαίων φέτος διαφημίζοντας το Πάρκο των ευχών στους χιλιάδες επισκέπτες της.

Το Πάρκο θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου.

Το χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών θα είναι «φρεσκαρισμένο» με νέες θεματικές ενότητες και μεγάλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής μεταξύ άλλων φέτος θα υπάρχουν έξι θεματικά χριστουγεννιάτικα περίπτερα και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και συναυλιών. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν επίσης Face painting, το Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, το Παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού και την Ακαδημία Μαθητευόμενων Μάγων ενώ παιδικές δραστηριότητες όπως εργαστήρι καραγκιόζη, θεατρικά παιχνίδια και συναυλίες θα πραγματοποιούνται από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι το πάρκο δέχτηκε 13.000 επισκέψεις από σχολεία ενώ οι συνολικοί επισκέπτες ήταν περίπου 700.000.

Μάλιστα φέτος, γνωστό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης το έχει εντάξει στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς του.

Στα 64 στρέμματα του κατάφυτου πάρκου, θα φιλοξενούνται μεταξύ άλλων λούνα πάρκ, παγοδρόμιο και stage ενώ θα τοποθετηθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο περίπου 24 μέτρων στη μέση του παγοδρομίου καθώς και μία φάντη.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος, μεγάλο πλεονέκτημα του Πάρκου των Ευχών είναι πως συνδυάζεται η ψυχαγωγία με τη φυσική ομορφιά του Πάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here