Το Παράρτημα της ΟΤΟΕ Λάρισας στηρίζει τον αγώνα των τραπεζοϋπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς

48

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Γενικός σύμβουλος της ΟΤΟΕ και Επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στον νομό Λάρισας με δελτίο τύπου προς τις εφημερίδες αναφέρει ότι το Νομαρχιακό  Παράρτημα της ΟΤΟΕ στον νόμο Λάρισας, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των τραπεζοϋπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς οι οποίοι απεργούν, ενάντια στον εμμονικό σχεδιασμό της Διοίκησης, που θέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους.

Ζούμε σε μία κρίσιμη στιγμή για το μέλλον όλων των εργαζόμενων στις Τράπεζες. Οι Διοικήσεις των τραπεζων επικαλούνται τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή, ως όχημα για την – defacto και χωρίς όρια – μείωση του προσωπικού και καταστημάτων. Την ίδια ώρα, τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας, καταγράφουν θετική πορεία και απόδοση σε όλους τους τομείς πέραν μάλιστα των εταιρικών προσδοκιών και αρχικών στόχων του business plan 2022-2025.

Θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την χώρα, σήμερα στις 8 π.μ., ενώ στην Λάρισα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου της πρώην Αγροτικής τράπεζας 

Απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι συνάδελφοι με την στήριξη της ΟΤΟΕ, ενάντια στον εμμονικό σχεδιασμό της Διοίκησης, που θέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους.

Η Τράπεζα Πειραιώς αφού ξεπέρασε τις δύσκολες μέρες, οφείλει σήμερα να εστιάσει στην αναπτυξιακή της πορεία και στην αξιοποίηση του κάθε εργαζόμενου που έβαλε πλάτη και συνέβαλε καθοριστικά στα σημερινά θετικά αποτελέσματα.

Η απεργία είναι συνταγματικό δικαίωμα. Η συμμετοχή των συναδέλφων της Πειραιώς στην απεργία, θα είναι καθολική και θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στην Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να μην προχωρήσει στα αντεργατικά σχέδιά της γιατί θα βρει τους εργαζόμενους απέναντί της.

Σε αυτή την απεργία είναι μαζί ενωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο  μέλλον !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here