Το καλοκαίρι συνεχίζεται στον Πλαταμώνα με τους Λαρισαίους να ….μπανιαρίζονται αγκαλιά με Phone & Home! (pics)

381

Διακοπές που θέλουμε να συνδυάσουμε με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ

Τι και αν πλησιάζει το τέλος του Αυγούστου, το καλοκαιράκι είναι ακόμη εδώ με τους Λαρισαίους να το γεύονται ως το …μεδούλι του απολαμβάνοντας τα μπάνια τους στον αγαπημένο Πλαταμώνα που αποτελεί εγγύηση για τις διακοπές μας.

Διακοπές που θέλουμε να συνδυάσουμε με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ που βρίσκουμε και στην πόλη μας. Κινητά, υπολογιστές κλπ. Και φυσικά για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, ότι χρειαστούμε το βρίσκουμε στα …πόδια μας χωρίς να χρειαστεί να πεταχτούμε μέχρι την πόλη, γιατί το Phone & Home στον Πλαταμώνα, φροντίζει για αυτό.

 

Όλα τα αγαπημένα gadgets θα τα βρεις στο κατάστημα Phone & Home.

Διακοπές, βόλτες στην παραλία και αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα είναι μερικά από αυτά που ανυπομονούμε να κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας και όλες αυτές τις στιγμές θέλουμε να τις αποθανατίσουμε με το κινητό μας.

Στο κατάστημα Phone & Home θα βρεις powerbank για να μη μένεις ποτέ από μπαταρία, μεγάλη γκάμα από θήκες κινητών για να προστατεύεις το κινητό σου στην παραλία αλλά και αδιάβροχες θήκες για να βγάζεις υποβρύχιες φωτογραφίες με το κινητό σου και τα αγαπημένα και απαραίτητα σε όλους selfie sticks τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια.

Φυσικά στο κατάστημα θα βρεις κάρτες όλων των εταιριών, αξεσουάρ για υπολογιστές, ακουστικά, φορτιστές και όλα τα απαραίτητα για να απολαύσεις τις Hi-Tech διακοπές σου.

Και επειδή το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη και ο καθένας μας θέλει να το περάσει όσο πιο όμορφα γίνεται πλέον δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς από τον Πλαταμώνα για να κάνεις τις αγορές σου, στο κατάστημα Phone & Home θα τα βρεις όλα στις καλύτερες τιμές.

 

Phone & Home

Πλαταμώνας, Καραμανλή

Ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23520 44489

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here