Το Γ.Ν. Λάρισας ανταπέδωσε στους πληγέντες την αγάπη που δέχεται για τον covid-19

284

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παρέδωσε σήμερα 18.03.2021 στο Δήμο Ελασσόνας και στο Δήμο Τυρνάβου είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής για τους πληγέντες από το σεισμό.
Η συλλογή των ανωτέρω ειδών πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με τη συμβολή της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας, η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του μεγάλου αυτού σκοπού.
Τα είδη παρέδωσαν οι κος Πάνος Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Λάρισας, η κα Μαυροπούλου Ελένη, εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ, η κα Χύτα Ευθυμία και ο κος Μπιτούλας Χρήστος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων, η κα Μανωλοπούλου Ευθαλία, Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας και ο κος Σκάρπας Ζήσης, εργαζόμενος του Νοσοκομείου.
Για το Δήμο Ελασσόνας τα είδη παρέλαβε ο Δήμαρχος κος Γάτσας Νίκος και για το Δήμο Τυρνάβου ο Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Κατσαρός.
Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ευχαριστεί τη Μεταφορική Εταιρεία Αφοί Ντελόπουλοι για τη προσφορά της ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια τα είδη στους πληγέντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here