Το 22ο Δημοτικό Σχολείο συγκέντρωσε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Λαρισαίων

67

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για άλλη μια φορά συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης για συγκέντρωση τροφίμων από τα σχολεία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε στο χώρο του σχολείου από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι σχηματίζοντας μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης μετέφεραν τα προϊόντα σε όχημα του Δήμου.
Το παρών έδωσαν οι δάσκαλοι του σχολείου , η Διευθύντρια κα Κουτσιανοπούλου Σοφία η οποία επεσήμανε ότι με μεγάλη χαρά το σχολείο στηρίζει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πάντα θα είναι δίπλα στους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά. Επιπλέον παρευρέθηκε και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Πλαστήρα Έφη.

Από την πλευρά του Δήμου το σχολείο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και επεσήμανε ότι τέτοιες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης θα πρέπει να τους συνοδεύουν πάντα στη ζωή τους, καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here