Την Ποταμιά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς Γιάννης Αγγελάκας

668

Την Ποταμιά επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς, Γιάννης Αγγελάκας, την Τετάρτη 15 Μαΐου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Αγιά 2019 – Νέα Εποχή».
Στην κατάμεστη αίθουσα της παραδοσιακής ταβέρνας «Στάμα» ο κ. Αγγελάκας αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες του προγράμματός του, παρουσία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ. Κεραμέα και του συνυποψηφίου του στις επερχόμενες εκλογές κ. Μπιμπίκου.
Ο κ. Αγγελάκας επεσήμανε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα προωθήσει τη διαβούλευση με τους πολίτες και την ισότιμη αντιμετώπιση τόσο των πολιτών όσο και των Δημοτικών Ενοτήτων. Επικεντρώθηκε στη χρηστή διαχείριση, στην αναπτυξιακή προοπτική, στην εμπειρία και την ανανέωση με πυλώνες τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και την κοινωνική πρόνοια.
Ο υποψήφιος δήμαρχος επέλεξε να επωφεληθεί της παρουσίας των υποψήφιων προέδρων με αποτέλεσμα να γίνει ένας γόνιμος διάλογος μέσα από τη συζήτηση για τα προβλήματα, που το χωριό αντιμετωπίζει.
Ο κ. Αγγελάκας κλείνοντας τόνισε ότι πολλές υποσχέσεις δεν ωφελούν και ότι η δική του δέσμευση είναι πως θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα και διεκδίκηση μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συνεργασίας με την Περιφέρεια αλλά κυρίως με την ανάθεση και σύνταξη μελετών για έργα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Δήμου.
Ο Γιάννης Αγγελάκας επισκέπτεται σήμερα το βράδυ τη Σκήτη και τη Βελίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here