Την Κυριακή 28 Μαΐου το 2ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στη Λάρισα

296

Την Κυριακή 28 Μαΐου διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου στη Λάρισα το 2ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ «Ευ Αγωνίζεσθαι» από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό Σύλλογο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, σε όλους όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και να χειροκροτήσουν τις επιδόσεις των παιδιών. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές τόνισαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Στηρίζουμε το τουρνουά του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού Συλλόγου «Ευ Αγωνίζεσθαι» που διοργανώνεται στις 6 το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου στη Λάρισα. Θα γίνει παρουσίαση του αθλήματος και αγώνες μίνι- βόλεϊ με τη συμμετοχή κοριτσιών ηλικίας 8-13 ετών. Η συμμετοχή είναι μεγάλη, με περισσότερες από 200 μικρές αθλήτριες. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Φιλαθλητικού Συλλόγου, που αφήνει πίσω της μέλλον και φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη».

Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων: «Ο Φιλαθλητικός είναι μια σπουδαία ομάδα της Λάρισας, η οποία έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στο άθλημα του βόλεϊ. Είναι εξαιρετικά σημαντική η δραστηριότητα που αναπτύσσει και αυτά που θα δούμε έτσι όπως δηλώθηκαν και από τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό το αμέσως επόμενο διάστημα. Αυτές οι διοργανώσεις δίνουν ένα μήνυμα σε όλη την κοινωνία. Σε αυτή την κατεύθυνση η συνεργασία και η στήριξή μας θεωρείται δεδομένη. Πάρα πολλές φορές έχουμε βρεθεί με τον Περιφερειάρχη σε αντίστοιχες διοργανώσεις όπου από κοινού επιζητούμε και βάζουμε αυτό το μεγάλο στοίχημα: Οι αθλητικές δραστηριότητες να γίνουν όλο και περισσότερες, όλο και μεγαλύτερες. Με σταθερά βήματα βαδίζουμε προς την κατεύθυνση αυτή».

Άννα Κεραμμύδα, Προπονήτρια Φιλαθλητικού Συλλόγου: «Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Κώστα Καλαμπάκα και τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη για τη διαχρονική στήριξη στο άθλημα του βόλεϊ. Χωρίς τη στήριξη τους δεν θα μπορούσαμε και εμείς να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε. Το τουρνουά «Ευ Αγωνίζεσθαι» είναι ένα ανοικτό τουρνουά για παιδιά 8 έως 13 ετών. Θέλουμε τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βόλεϊ, να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Ο. Πελασγιώτιδας, Α.Ο. Ηρακλής Χάλκης, Α.Ο. Σουφλαρίων και Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας. Ακόμη, περιμένουμε παιδιά που δεν ανήκουν σε κάποιο Σύλλογο και τα οποία θέλουν να μπουν στο γήπεδο και να γνωρίσουν το άθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ