Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο φιλανθρωπικός όμιλος Αρωγή – Αλληλεγγύη του Δήμου Κιλελέρ

330

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Village εχθές το απόγευμα , ο φιλανθρωπικός όμιλος Αρωγή – Αλληλεγγύη του Δήμου Κιλελέρ.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης και συγκινητική . Πλήθος κόσμου του Δήμου Κιλελέρ και της Λάρισας , μέλη , φίλοι του ομίλου και σύσσωμη η δημοτική αρχή παρευρέθησαν και τίμησαν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους μια εκδήλωση με ξεκάθαρο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αναγνώριση τους στο έργο μας !
Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Αντιδημαρχεία κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο πολιτισμού , Χατζούλη Αχιλλέα για την απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον όμιλο μας , μιας κίνησης που μας δίνει άλλη δυναμική και διάθεση να συνεχίσουμε το έργο μας, μια αναγνώριση που απαλύνει από τη σωματική κόπωση όλων των μελών του συλλόγου και φυσικά μια ηθική ικανοποίηση που τη χρειάζεται κάθε εθελοντής για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.
Το ΔΣ ΤΟΥ Ομίλου εύχεται σε όλους υγεία , αγάπη , και το 2019 να είναι μια δημιουργική χρονιά για όλους μας με λιγότερα προβλήματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here