Τι ετοιμάζουν πάλι οι Στρατιωτικοί της Λάρισας με την ΕΣΠΕΛ ; (ΦΩΤΟ)

735

Την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα στο λόφο του φρουρίου στη Λάρισα, οι Στρατιωτικοί της ΕΣΠΕΛ αντάμωσαν, συζήτησαν και διασκέδασαν.

Η συγκεκριμένη συνάντηση όμως, όπως μαθαίνουμε, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο πρόεδρος Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός κάτι καινούριο ετοιμάζει για την ΕΣΠΕΛ που θα ακουστεί αρκετά κυρίως στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, και όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και με άλλους Στρατιωτικούς της πόλης, η επιλογή τους, η αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και η τελική παρουσία του καθένα ξεχωριστά, έχουν όλα την σημασία τους.

Φυσικά είχαν ακόμα ένα λόγο να το γλεντήσουν με την ψυχή τους μετά και την πρόσφατη τελεσίδικη απόφαση του εφετείου Αθηνών, που αναγνωρίζει ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκπρόσωπο των εν ενεργεία Στρατιωτικών την ΠΟΜΕΝΣ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία στην οποία ανήκει και η ένωση της Λάρισας.

Όλοι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή έως ότου μπορέσουμε να μάθουμε νεότερα για το τι ετοιμάζετε στη Λάρισα από αυτή την δυνατή ομάδα, η οποία μας έχει συνηθίσει στις απρόβλεπτες εκπλήξεις !

Σε αυτή την πρώτη σημαδιακή συνάντηση παραβρέθηκαν με τις συζύγους τους οι Θωμάς Ντιντιός, Αλέξανδρος Πράπας, Ιωάννης Στεργιούλης, Πέτρος Μπαρμπέρης, Ιωάννης Ξανθόπουλος, Απόστολος Βλαστουδάκης, Κωνσταντίνος Κυριάκης, Απόστολος Μητρούλας, Ευάγγελος Καραθάνος και Πασχάλης Αποστόλου.

Πηγή: Amynanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here