Τι διαφορετικό προσφέρει η Optima Bank που ήρθε και στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

88

Μια διαφορετική τραπεζική εμπερία υπόσχεται στον πελάτη η Optima Bank που άνοιξε κατάστημα στη Λάρισα στην “καρδιά” του κέντρου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύπρου και Φιλελλήνων.

Στο σύγχρονο ολοκαίνουργιο κατάστημα της, η τραπεζική συναλλαγή είναι διαφορετική από την μέχρι τώρα συνηθισμένη που γνωρίζουμε όλοι. Το “καλοσώρισμα” γίνεται με προσφορά καφέ στον χρόνο που ίσως χρειαστεί να παραμείνει ο πελάτης στο κατάστημα, ενώ οι συναλλαγές γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε γραφεία όπου ο πελάτης κάθεται και δεν στέκεται όρθιος όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Με λίγα λόγια έχει καταργηθεί το παραδοσιακό “γκισέ”! Ακόμη καταργεί τα χαρτιά και με οδηγό πάντα τις νέες τεχνολογίες μπορεί κάποιος να αναοίξει λογαριασμό σε 15 λεπτά και με μόνο μία υπογραφή.

Στόχος της τράπεζας είναι να αλλάξει την γνωστή – και σίγουρα όχι πάντα ευχάριστη σχέση – που έχουμε όλοι μας με τις τράπεζες και τις συναλλαγές μας σε αυτές. Με προτεραιότητα και στόχο την ευχάριστη εμπειρία και την εμπιστευτηκότητα η Optima Bank πραγματοποιεί σε κλειστά meeting rooms τις συναντήσεις με πελάτες, προσφέροντας την απαραίτητη διακριτικότητα για μια διαφορετική εμπειρία στην τραπεζική εξυπηρέτηση.

Η Optima bank διαθέτει ένα δίκτυο 27 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκεκριμένα 21 καταστήματα στη Αττική, 3 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Κόρινθο, 1 στο Ηράκλειο Κρήτης και 1 στη Λάρισα

Σήμερα το μεσημέρι οι υπεύθυνοι της τράπεζας ξενάγησαν τους δημοσιογράφους ενώ ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο “Βόσπορος”.

Το βράδυ ακολούθησαν τα εγκαίνια. Δείτε εδώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here