Θερμή στήριξη του Δημάρχου στο πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

321

Την ολόθερμη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων για την επιτυχή διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας που θα διεξαχθεί στην Λάρισα μέσα στο 2019 – πιθανότατα τον προσεχή Νοέμβριο – εξέφρασε ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης στα μέλη του ΔΣ της Ε.Μ.Ε. στην πόλη μας που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον ενημέρωσαν για «το πολύ μεγάλο αυτό επιστημονικό γεγονός».

Μετά από 20 χρόνια η Λάρισα θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΜΕ και φιλοδοξία των διοργανωτών του είναι ν’ αποτελέσει «σημείο αναφοράς» για όλα τα επόμενα. Παρόντες στην συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων ήταν ο Πρόεδρος το παραρτήματος της ΕΜΕ Κων. Καραμπάτσας, οι Αντιπρόεδροι Ν. Ζέρβας και Σ. Τερζόπουλος, ο Ταμίας και δημοτικός σύμβουλος Χρ. Αγορίτσας καθώς και ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Θ. Κοφίνης.

Στη διάρκεια του συνεδρίου πάνω από 1000 σύνεδροι, τόσο από την χώρα μας όσο και από το εξωτερικό, θα βρίσκονται στην πόλη μας «γεγονός που προσδίδει και αναπτυξιακή διάσταση στο όλο εγχείρημα» όπως τόνισε ο κ. Καραμπάτσας.

Όλοι οι παρόντες σημείωσαν με έμφαση το γεγονός της προσβασιμότητας σε όλους που παρέχει η Λάρισα ως χώρος διεξαγωγής το συνεδρίου ενώ ο κ. Καλογιάννης υπογράμμισε «την υπεραξία που προσδίδουν στην πόλη τέτοιας μεγάλης σπουδαιότητας γεγονότα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here