Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Αγίας Παρασκευής Τεμπών το Σάββατο 10 Ιουνίου

5926

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, 7.30 με 9.30 το πρωΐ, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Αγίας Παρασκευής Τεμπών.

2. Πρόγραμμα λατρευτικών εκδηλώσεων του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου

Η πόλη του Τυρνάβου θα εορτάσει και θα τιμήσει το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου την μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου, ο οποίος μαρτύρησε στην πόλη του Τυρνάβου, σύμφωνα με το κάτωθι λατρευτικό πρόγραμμα:
• Tο Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. το απόγευμα, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών, πολιούχου Τυρνάβου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου μετά Αρτοκλασίας, Θείου Κηρύγματος και Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγ. Γεωργίου του Νεομάρτυρος, πέριξ του Ιερού Ναού με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τυρνάβου και παρουσία μορφωτικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλεως.
• Την Κυριακή 11 Ιουνίου, το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και όλων των ιερέων της πόλεως του Τυρνάβου.
• Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 7.00 μ.μ. το απόγευμα, θα τελεστεί ο μεθέορτος Εσπερινός.
Σημείωση: Η μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος του Τυρναβίτου τιμάται κάθε χρόνο την 1η Κυριακή του Ιουνίου, αλλά φέτος λόγω της εορτής της Πεντηκοστής μεταφέρθηκε την 2η Κυριακή του Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ