Θανάσης Νασιακόπουλος σε ογκώδεις συγκεντώσεις στο Σωτήριο και στο Αρμένιο

432
  • «Όλοι μαζί για τη νίκη που θα γράψει ιστορία, για τη νίκη της τετραετίας στο Δήμο Κιλελέρ»

«Πάμε όλοι μαζί για τη νέα νίκη, τη νίκη που θα γράψει ιστορία, για την 4ετία που θα γράψει ιστορία στο δήμο Κιλελέρ», προέτρεψε καταχειροκροτούμενος ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σήμερα το βράδυ σε μια ογκώδεις συγκεντρώσεις στο Σωτήριο και στο Αρμένιο.
Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος τόνισε ότι «και το Αρμένιο, όπως όλες οι περιοχές του δήμου Κιλελέρ, εκπέμπει μήνυμα ευρείας αυτοδυναμίας για τον ενωτικό συνδυασμό ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ». Ξεκαθάρισε, όμως, ότι «χρειάζεται αγώνας μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για κάθε ψήφο», καθώς, όπως σημείωσε, «κάθε ψήφος είναι μοναδική, κάθε ψήφος έχει αξία, κάθε ψήφος είναι αναγκαία στη νέα, καθοριστική για την πορεία του δήμου, 4ετία».
Ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος έθεσε το διακύβευμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής αναφέροντας χαρακτηριστικά:


«Αν θέλετε υποψήφιο δήμαρχο που τον επέλεξαν οι βουλευτές και οι νομαρχιακές επιτροπές των – όποιων – κομμάτων, κι ο οποίος να λογοδοτεί στα κόμματα, έχετε επιλογές.
Αν θέλετε δήμαρχο που να προέρχεται από την τοπική κοινωνία και να δίνει αναφορά μόνο σ’ αυτή, τότε έχετε μία και μόνη επιλογή: τον ενωτικό συνδυασμό μας ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ!
Αν θέλετε δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που να προέρχονται από τη δημοτική ενότητα Αρμενίου, να είναι δικοί σας άνθρωποι, τότε έχετε μία και μόνη επιλογή: τον ενωτικό συνδυασμό μας ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ!
Αν πάλι θέλετε να ψηφίσετε μεταφερόμενους υποψηφίους από άλλες περιοχές του δήμου Κιλελέρ, που είναι μεν υποψήφιοι εδώ στην περιοχή σας αλλά δεν είναι βέβαιο ότι γνωρίζουν καν κατά που πέφτει, τότε έχετε άλλες επιλογές…»


Έργο πνοής στη Δημοτική Ενότητα Αρμενίου
Στην ομιλία του ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος ανέλυσε το έργο που παρήχθη στην πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής στη Δημοτική Ενότητα Αρμενίου χαρακτηρίζοντάς το «έργο πνοής» και αναφέροντας μεταξύ άλλων την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος, το νέο ιατρείο, τη σαφέστατη βελτίωση στην αγροτική οδοποιία, την αναβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας, την αποκατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και τα έργα βελτίωσης σε μια σειρά κτιρίων που είχαν ως αποτέλεσμα την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
Για τη νέα θητεία, προανήγγειλε μεταξύ άλλων την επιδιόρθωση και ασφαλτόστρωση των δρόμων Αρμενίου – Μ. Μοναστηρίου και Αρμενίου – Κιλελέρ, ασφαλτοστρώσεις, την επέκταση δικτύου ομβρίων, τη διεκδίκηση σταθμού του ΕΚΑΒ, τη μετατροπή του παλαιού ιατρείου σε πολιτιστικό κέντρο-βιβλιοθήκη, την επέκταση ηλεκτροφωτισμού, νέες δεντροφυτεύσεις, νέα έργα και φυσικά τον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφορέα, έργου υψίστης σημασίας για τους αγρότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here