Θανάσης Νασιακόπουλος στο Μοσχοχώρι και τη Μέλισσα: «Βελτιώσαμε την καθημερινότητα κάθε οικογένειας στον Δ. Κιλελέρ»

369

«Η βελτίωση της καθημερινότητας κάθε οικογένειας στο δήμο Κιλελέρ είναι κεντρική προτεραιότητά μας. Στην πρώτη θητεία μας, παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους, υλοποιήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων σε όλους τους τομείς που, κατά κοινή εκτίμηση, είχε θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.
Στη δεύτερη θητεία μας, από καλύτερη θέση στην αφετηρία πλέον, δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερα έργα και παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά προς όφελος όλων των δημοτών», επισήμανε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε μεγάλες συγκέντρωσεις στο Μοσχοχώρι και τη Μέλισσα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «στις εκλογές του 2014 είχαμε δεσμευτεί ότι δεν ερχόμαστε να γίνουμε διαχειριστές αλλά ερχόμαστε να αλλάξουμε όσα ταλαιπωρούν τους δημότες και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους. Διότι αυτό έχουν ανάγκη οι πολίτες και το επιτάσσει η εποχή μας:Λύσεις αντί για προβλήματα, διεξόδους αντί για αδιέξοδα, έργα αντί για λόγια…
Οι δεσμεύσεις μας υλοποιήθηκαν και με το παραπάνω», υπογράμμισε και ανέφερε ενδεικτικά:
-«Ρίξαμε το βάρος στην καθαριότητα. Για πρώτη φορά τα χωριά μας καθαρίστηκαναπό σκούπα (σάρωθρο). Προμηθευτήκαμε πολλούς νέους κάδους απορριμμάτωνκαι ανακύκλωσης. Αγοράσαμε νέο σύγχρονο καδοπλυντήριο, για να έχουμε καθαρούς κάδους όλο το χρόνο.
-Κάναμε χρήση ειδικών μηχανικών μέσων για τον ακόμη καλύτερο καθαρισμό τωνχωριών μας. Τοποθετήσαμε μεγάλους κάδους σε όλα σχεδόν τα χωριά για την απόθεση πρασίνου και απορριμμάτων οικοδομικού χαρακτήρα.


-Ιεραρχήσαμε την ανακύκλωση ως πρώτης προτεραιότητας. Υλοποιήσαμε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών, ενώ θέσαμε σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακύκλωσης κενών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
– Κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε νέες καλαίσθητες και λειτουργικές στάσεις λεωφορείων.
– Εγκαταστήσαμε νέες, πιστοποιημένες, ασφαλείς παιδικές χαρές σε όλα τα χωριάτου δήμου μας.
-Πραγματοποιήσαμε μελέτες κυκλοφορίας και εγκαταστήσαμε πινακίδες ονοματοδοσίας δρόμων.
-Ομορφύναμε δρόμους και πλατείες, ενώ ορίσαμε τους πεζόδρομους για μεγαλύτερη ασφάλεια των πεζών σε αυτούς».
Αναβαθμίσαμε τον εξοπλισμό των σχολείων
«Η υλοποίηση της δέσμευσή μας για περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στις νέες και τους νέους ξεκινά από την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και της κτιριακής υποδομής των σχολείων», τόνισε ο δήμαρχος Κιλελέρ αναφέροντας με έμφαση ότι «εξοφλήθηκε στο σύνολό του (άνω των 200 χιλιάδων ευρώ) το χρέος των σχολικών επιτροπών».
«Πλέον, απαλλαγμένοι από τα χρέη του παρελθόντος, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για τα σχολεία μας με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ενεργειακή αναβάθμισή τους και βεβαίως κατασκευή νέων μονάδων όπου είναι αναγκαίο», υπογράμμισε ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here