Θ. Νασιακόπουλος σε μεγάλη συγκέντρωση στο Κιλελέρ: «Ισχυρή αυτοδυναμία για ισχυρό Δήμο Κιλελέρ»

444
  • Με ομιλίες στη Νίκαια σήμερα (κεντρική πλατεία, 9 το βράδυ) και στη Χάλκη αύριο Παρασκευή (κεντρική πλατεία, 9 το βράδυ) ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία

«Ισχυρή αυτοδυναμία για ισχυρό Δήμο Κιλελέρ, πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη και ουσιαστικό στήριγμα κάθε οικογένειας», ζήτησε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας απόψε σε μεγάλη συγκέντρωση στο Κιλελέρ.
Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία μιλώντας σήμερα Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Νίκαιας και αύριο Παρασκευή την ίδια ώρα στην κεντρική πλατεία της Χάλκης.
«Εδώ που έχει γραφεί μία από τις σημαντικότερες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, εδώ στο ιστορικό κέντρο του Δήμου μας, διατρανώνουμε σήμερα την θέλησή μας να γράψουμε μαζί τη νέα σελίδα στο Δ. Κιλελέρ εξελίσσοντάς τον σε Δήμο-πρότυπο, με σύγχρονες υποδομές, ανθρώπινες συνθήκες για όλες και όλους καθώς και περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στις νέες και τους νέους μας», επισήμανε καταχειροκροτούμενος.
Ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος έθεσε το διακύβευμα των εκλογών σημειώνοντας ότι «ο συνδυασμός του «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» ενώνει και αγωνίζεται να πάει τον Δήμο μπροστά, την ώρα που άλλοι επενδύουν στο διχασμό για να εξυπηρετήσουν κομματικά ή προσωπικά συμφέροντα».


Παράλληλα, κάλεσε τους συνυποψηφίους τους να παρουσιάσουν, «έστω κι αυτήν την ύστατη ώρα, το πρόγραμμά τους για τη νέα 4ετία», καθώς, όπως σημείωσε, «είναι πρωτόγνωρο στα αυτοδιοικητικά χρονικά άλλη παράταξη να μην έχει καν πρόγραμμα κι άλλη να παρουσιάζει ως πρόγραμμα όσα έχει ήδη υλοποιήσει η δημοτική αρχή.
Μου θυμίζουν τον τίτλο της εξαιρετικής εκπομπής της Μαρίας Ρεζάν που ακούγαμε όλοι μας παλαιότερα στο κρατικό ραδιόφωνο «Έτσι, χωρίς πρόγραμμα»… Μόνο που ένας δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί χωρίς πρόγραμμα. Και η σύγχρονη ιστορία μας διδάσκει ότι όποιος ζητεί «λευκή επιταγή» από τους δημότες, μετά τις εκλογές τους στέλνει «βαρύ» λογαριασμό», υπογράμμισε.
Μείωση τελών, δέσμη ουσιαστικών μέτρων για τους αγρότες
Παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ», ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος εστίασε στη νέα μείωση των τελών καθώς και στη δέσμη ουσιαστικών μέτρων για τους αγρότες, η οποία περιλαμβάνει:
-Μείωση του κόστους της άρδευσης με έργα εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα, κατασκευή νέων λιμνοδεξαμενών, υπογειοποίηση αρδευτικών δικτύων,εκσυγχρονισμό γεωτρήσεων και προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
-Ακόμη πιο ουσιαστική υποστήριξη των παραγωγών για εξαγωγές και άνοιγμα σε νέες αγορές – συμμετοχή σε εκθέσεις στο εξωτερικό.
– Αξιοποίηση της βιομάζας (άχυρα και κτηνοτροφικά – τυροκομικά απόβλητα) με τριπλό όφελος: επιπλέον εισόδημα για τους αγρότες καθώς θα έχουν οικονομικό όφελος από τα άχυρα,νέες θέσεις εργασίας και επιπλέον εισόδημα στην τοπική οικονομία,-σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον.
-Υποστήριξη – ενημέρωση και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα των παραγωγών από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης που λειτουργεί ήδη στο Δήμο Κιλελέρ.
-Περαιτέρω βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, η οποία έχει ήδη βελτιωθεί αισθητά συγκριτικά με την περίοδο 2010-14.
Νέα έργα στο Κιλελέρ και τις Κοκκίνες
Για το Κιλελέρ και τις Κοκκίνες, ειδικότερα, ο κ. Αθ. Νασιακόπουλοςανακοίνωσε τη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης με τον αγωγό της οδού Βόλου, την υπογειοποίηση των αρδευτικών αγωγών, αλλαγή της προκάτ αίθουσας του σχολείου, επεμβάσεις στα δημοτικά κτίρια (Δημαρχείο, παλαιό σφαγείο, κοιμητήριο, ασφαλτοστρώσεις όπου είναι αναγκαίο, πλήρη ανακατασκευή του συνδετήριου δρόμου Κοκκινών-Αρμενίου, κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ομβρίων και στις Κοκκίνες, επέκταση του φωτισμού, κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αναμόρφωση της πλατείας στις Κοκκίνες, δημιουργία πάρκου στην Αγία Μαρίνα, εμπλουτισμός με πολυόργανο της παιδικής χαράς, δημιουργία χώρου παιχνιδιού για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, συνεργασία με την Περιφέρεια για την αλλαγή του περιφερειακού, δρόμου που αυτή τη στιγμή θεωρείται δημοτικός και του εσωτερικού δρόμου του χωριού, ο οποίος θεωρείται περιφερειακός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here