Θ. Νασιακόπουλος: «Όσο ισχυρότερη η αυτοδυναμία, τόσο μεγαλύτερη η μείωση τελών και περισσότερα τα έργα»

477

Μίλησε σε εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στη Χάλκη όπου ανακοίνωσε σύνδεση με το φυσικό αέριο, ασφαλτόστρωση του δρόμου δρόμων Χάλκης – Αρμενίου και εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφορέα.

«Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό του ενωτικού συνδυασμού μας ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ, όσο ισχυρότερη είναι η αυτοδυναμία, όσο πιο συμπαγής η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας, τόσο μεγαλύτερο πολιτικό κεφάλαιο, τόσο μεγαλύτερη διαπραγματευτική δυνατότητα και τόσο μεγαλύτερα περιθώρια κινήσεων πρόκειται να έχουμε ως δημοτική αρχή τη νέα 4ετία.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει για όλους τους δημότες μεγαλύτερες μειώσεις τελών, περισσότερα έργα, περισσότερες και πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες».
Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία με μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην πλατεία της Χάλκης. «Μια συγκέντρωση – πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας με παρούσα σύσσωμη την τοπική κοινωνία, μια συγκέντρωση η οποία περισσότερο μοιάζει με την πρώτη λαϊκή συνέλευση της νέας 4ετίας παρά με την τελευταία συγκέντρωση της προεκλογικής περιόδου», όπως παρατήρησε καταχειροκροτούμενος.


«Κάθε ψήφος είναι αναντικατάστατη»
Ο δήμαρχος Κιλελέρ ανέδειξε την αξία κάθε ψήφου τονίζοντας ότι «κάθε ψήφος είναι αναγκαία στη νέα 4ετία, είναι αναντικατάστατη», ενώ απευθύνθηκε ειδικά στους συγγενείς και φίλους υποψηφίων σε άλλους συνδυασμούς λέγοντας:
«Έρχονται πολλοί και μου λένε ότι είναι σε δίλημμα καθώς από τη μία υπάρχει αυτή η φιλική ή συγγενική σχέση, από την άλλη, όμως, εμπιστεύονται και προτιμούν ως δήμαρχο και θέλουν να ψηφίσουν τον Θανάση Νασιακόπουλο.
Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα τις ανθρώπινες σχέσεις. Γνωρίζοντας ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους νοικοκύρηδες και συνετούςκαι με δεδομένοότι ο εκλογικός νόμος έχει αλλάξει και οι έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου κατανέμονται σε μία και μόνη ψηφοφορία την πρώτη Κυριακή, σας προτρέπω: ψηφίστε με σκεπτικό ότι από τη δική σας και μόνο τη δική σας ψήφο κρίνεται το αποτέλεσμα των εκλογών, κρίνεται η πορεία του δήμου μας την επόμενη 4ετία. Σκεφτείτε ότι οι εκλογές διαρκούν μία ημέρα, το αποτέλεσμα της ψήφου παράγει, όμως, αποτέλεσμα για μια ολόκληρη 4ετία.
Γιατί αυτοδύναμη δημοτική αρχή σημαίνει δήμος που κινείται με ταχύτητα, διεκδικεί πόρους από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, παρεμβαίνει στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αξιοποιεί ευκαιρίες. Με μία φράση, ισχυρή αυτοδυναμία σημαίνει ισχυρός δήμος και ισχυρός δήμος σημαίνει ισχυροί δημότες!», υπογράμμισε.
«Ενώνουμε τον δήμο μας – ζητούμε θετική ψήφο»
«Ως «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» ερχόμαστε να ενώσουμε την τοπική κοινωνία και ζητούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για να προσθέσουμε δυνάμεις και να πολλαπλασιάσουμε το όφελος για τον τόπο μας και κάθε οικογένεια», διαβεβαίωσε ο ΘανάσηςΝασιακόπουλος και αντιδιέστειλε τον θετικό προγραμματικό λόγο του συνδυασμού του με τον διχαστικό λόγο άλλων συνδυασμών.
Ειδική αναφορά έκανε στην επίθεση λάσπης που δέχεται τα τελευταία 24ωρα από συγκεκριμένο ανθυποψήφιό του για τον οποίο σχολίασε: «με τη λασπολογία επιχειρείνα μειώσει το διαρκές φυλλορρόημα του συνδυασμού του και να διαχειριστεί από τώρα την έντονη αμφισβήτηση που δέχεται στο εσωτερικό της παράταξής του και η οποία θα κλιμακωθεί από το βράδυ της Κυριακής».
Σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου – ασφαλτόστρωση του δρόμου Χάλκης – Αρμενίου
Αναφερόμενος στο μεγάλο έργο της πρώτης θητείας της δημοτικής αρχής στη Χάλκη, ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος ανέδειξε τη σημασία της σύνδεσης της Χάλκης με τον άγιο Νικόλαο ώστε, όπως εξήγησε, «να υπάρχει ποιοτικότερο και πιο άφθονο νερό» καθώς και της κατασκευής του συνδετήριου δρόμου της Χάλκης με τον παράδρομο της Εθνικής Οδού (δρόμος Λούκαγια), αποκλειστικά με πόρους του δήμου.
Στην πρώτη θητεία μας αναστήσαμε το Κλειστό Γυμναστήριο της Χάλκης. Ένα γυμναστήριο πλήρως εγκαταλελειμμένο, το ανακαινίσαμε ολοκληρωτικά», επισήμανε καταχειροκροτούμενος, ενώ μίλησε ακόμη για την ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στο νομό Λάρισας, τα έργα στα σχολεία, το κοινοτικό κατάστημα, το ΚΑΠΗ και το γήπεδο, τον καθαρισμό του δικτύου ομβρίων υδάτων, τη βελτίωση της καθαριότητας.
Για τη νέα 4ετία προανήγγειλε τη σύνδεση της Χάλκης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ασφαλτόστρωση του δρόμου Χάλκης – Αρμενίου κατά μήκος των γραμμών του ΟΣΕ (παράλληλου της Βόλου), την ασφαλτόστρωση των δρόμων Χάλκης – Μελίας και Χάλκης – Προδρόμου, ασφαλτοτρώσεις στο εσωτερικό της Χάλκης, αξιοποίηση του Άλσους, εμπλουτισμός του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, νέες ασφαλτοστρώσεις και επέκταση του ηλεκτροφωτισμού και του πρασίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here