Θ. Νασιακόπουλος: «Φέραμε αέρα αλλαγής με οξυγόνο δημοκρατίας και διαφάνειας στον δήμο Κιλελέρ»

306

Σε μία από τις ιστορικά μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγινε λόγω βροχής στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας ανακοίνωσε μια σειρά από έργα με κορυφαίο την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού. Προέτρεψε κάθε δημότη «να ψηφίσει σαν το αποτέλεσμα να κρίνεται μόνο από τη δική του ψήφο»

«Αυτή δεν είναι συγκέντρωση μιας παράταξης, είναι συγκέντρωση της ίδιας της κοινωνίας, είναι συγκέντρωση ισχυρής αυτοδυναμίας, ενότητας και προοπτικής του δήμου Κιλελέρ», τόνισε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας ενώπιον ενός πολυπληθούς και ενθουσιώδους ακροατηρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας.
«Αυτή είναι γιορτή της Δημοκρατίας, είναι συγκέντρωση μαζί με όλες όσες έχουν γίνει παντού στον δήμο μας που εγγυώνται την αυτοδύναμη νίκη στις εκλογές της Κυριακής και την αυτοδύναμη πορεία του δήμου Κιλελέρ στη νέα 4ετία», επισήμανε υπό τα θερμά χειροκροτήματα των πολιτών της Νίκαιας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της.
«Εμείς είμαστε το γνήσια καινούργιο, το πραγματικά διαφορετικό των εκλογών στον δήμο Κιλελέρ», υπογράμμισε ο Θανάσης Νασιακόπουλος και συνέχισε: «Πέρα από το έργο, το νοικοκύρεμα των υπηρεσιών, τις νέες υπηρεσίες, το σημαντικότερο ίσως της πρώτης μας θητείας είναι ότι από την δημοτική αρχή των λίγων περάσαμε στο δήμο των πολλών. Ανοίξαμε τις πόρτες στον δήμο μας και φύσηξε αέρας αλλαγής, με οξυγόνο δημοκρατίας και διαφάνειας. Ήρθαν στο προσκήνιο νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις. Ήρθατε στο προσκήνιο όλοι εσείς οι δημότες».
«Κάθε δημότης να ψηφίσει σαν το αποτέλεσμα να κρίνεται από τη δική του ψήφο»
Στη συνέχεια κατέστησε σαφές ότι «χαλαρή ψήφος μπορεί να οδηγήσει σε… χαλαρές υπηρεσίες προς τους δημότες» και επαναβεβαίωσε την κεντρική θέση του συνδυασμού του «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» υπέρ των συνεργασιών αλλά εναντίον της συναλλαγής κάτω από το τραπέζι και των εκβιασμών.


«Όποιος θεωρεί την απλή αναλογική ως ευκαιρία να βγάλει… μεροκάματο, θα διαπιστώσει ότι πλανάται πλάνηνοικτράν», ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε και κάλεσε τους δημότες «να θωρακίσουν τον δήμο με την ισχυρή αυτοδυναμία του συνδυασμού «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ». «Κάθε ψήφος είναι αναγκαία για τη νέα 4ετία», τόνισε και προέτρεψε κάθε δημότη «να ψηφίσει σαν το αποτέλεσμα να κρίνεται μόνο από τη δική του ψήφο».
«Καταφεύγει στη λάσπη αυτός που οι «βαρόνοι» επέλεξαν να χρεώσουν την ήττα»
Ο δήμαρχος Κιλελέρ αναφέρθηκε και στην «επίθεση λάσπης» που δέχεται τα τελευταία 24ωρα από συγκεκριμένο ανθυποψήφιό του για τον οποίο σχολίασε: «τώρα κατάλαβε ότι οι «βαρόνοι» του συνδυασμού του τον επέλεξαν ακριβώς για να χρεωθεί την ήττα. Είναι προφανές ότι τον θεωρούν αναλώσιμο, «υποψήφιο μιας χρήσης». Ο καθένας, και οι συνδημότες μας το έχουν καταλάβει, κάνει προσωπική προεκλογική εκστρατεία με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα.


Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα έντρομος ο ανθυποψήφιος μου πήρε το μυστρί κι άρχισε να πετά λάσπη. Για την ακρίβεια λάσπη «μεταχειρισμένη» καθώς έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Σε τέτοια απόγνωση βρίσκεται, βιώνοντας, άλλωστε, και την ερημιά της άδειας πλατείας, παντού όπου εκφωνεί παρωχημένους προεκλογικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, στο συνδυασμό ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ έχουμε υιοθετήσει την παροιμία:«καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται». Την ίδια λάσπη χρησιμοποίησαν κι άλλοι πριν από αυτόν για να κατανοήσουν μετά από λίγο ότι η αλήθεια δεν λασπώνεται».
Κολυμβητήριο στη Νίκαια
Στην ομιλία του ο κ. Αθ. Νασιακόπουλοςανέδειξε το σημαντικό, όπως το αξιολόγησε, έργο στη Νίκαια κατά την πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής και για τη νέα 4ετία ανέλαβε μεταξύ άλλων τις εξής δεσμεύσεις: κατασκευή κολυμβητηρίου ολοκλήρωση του γηπέδου στίβου βιολογικός καθαρισμός, επίλυση του κτιριακού του δημοτικού σχολείου, καθαρισμό, διάνοιξη και διαμόρφωση του Νεμπεγλεριώτη ανατολικά και δυτικά, υπογειοποίηση κάδων, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, βελτιώσεις αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών.
Ταυτόχρονα, επαναβεβαίωσε ότι είναι βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι η απομάκρυνση της διέλευσης των φορτηγών από το κέντρο της Νίκαιας και όπως εξήγησε, «βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή με το αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια για την ολοκλήρωση της μελέτης της νέας ΕΟ Λάρισας – Φαρσάλων που περιλαμβάνει την παράκαμψη της Νίκαιας και όλων των χωριών του Δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here