Τέταρτο Διεθνές Ετήσιο Συνέδριο του International Place Branding Association (IPBA)

254

Συνδιοργάνωση Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος

Το 4ο Διεθνές Ετήσιο Συνέδριο του International Place Branding Association (IPBA) διοργανώνεταιστο Βόλο από την Τετάρτη 27 έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Το συνέδριο θα συγκεντρώσει ειδικούς του BrandingΤόπου από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, τον επαγγελματικό τομέα καθώς και την τοπική και δημόσιαδιοίκησηγια μια γόνιμη συζήτηση γύρω από το ελκυστικό σημείο τομής του μάρκετινγκ, του τουρισμού, της οικονομικής ανάπτυξης, της διοργάνωσης γεγονότων, της διαχείρισης της κληρονομιάς, του χωρικού σχεδιασμού, της δημόσιας διπλωματίας, της αρχιτεκτονικής και της ανθρωπογεωγραφίας.

Οι εισηγήσεις ξεπερνούν τις 80 με συμμετοχές απόυποψήφιουςδιδάκτορες και ακαδημαϊκούς, ερευνητές, επαγγελματίες,εκπροσώπους πόλεων του εξωτερικού και Ελληνικών Δήμων,φοιτητές και καλλιτέχνες.Το συνέδριο καλύπτει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:
• Branding χωρών, περιφερειών και πόλεων
• Μάρκετινγκ &branding τουριστικών προορισμών
• Ψηφιακή τεχνολογία, καινοτομία &branding τόπου
• Πολιτιστική κληρονομιά &branding τόπου
• Συμμετοχικός σχεδιασμός &branding τόπου


Εκτός από το κυρίως πρόγραμμα του συνεδρίου προγραμματίζονται και τρεις κεντρικές ομιλίες από τους παρακάτω διακεκριμένους ομιλητές:
1. NicholasCull, Καθηγητής στη Δημόσια Διπλωματίαστο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, με τίτλο ομιλίας: Branding Τόπου και Δημόσια Διπλωματία: Το Παράδοξο της ‘Ασφάλειας στη Διαχείριση της Φήμης’ (ReputationalSecurity)
2. Θωμάς Δοξιάδης, Αρχιτέκτονας – Επικεφαλής του γραφείου doxiadis+,με τίτλο ομιλίας: Το Branding των Τοπίων: Γη, Τόπος και Ταυτότητα
3. Roberto Vegnuti, Marketing – R&D Consultant – Cinque Terre ConsorzioTuristico, μετίτλοομιλίας: Cinque Terre, Ιταλία. Μια Περίπτωση Branding Τόπου: Από Ευκαιρία σε Απειλή για τον Τουρισμό

Επιπρόσθετα υπάρχουν ειδικές συνεδρίες για τους υποψήφιους διδάκτορες και για έργα καλλιτεχνών εμπνευσμένα από τη θεματολογία του συνεδρίου.

Προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τα ζητήματα του marketingκαιbrandingτόπου να συμμετέχουν στο μοναδικό ετήσιο γεγονός.

Περισσότερες πληροφορίες:

Home


Facebook:
www.facebook.com/IPBApage/
https://www.facebook.com/events/2442801219125833/
Twitter:
www.twitter.com/IPBA_Conf
Ιστοσελίδα IPBA:
www.placebranding.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here