Τα μαθήματα Φωτογραφίας ξεκίνoύν στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Χορίαμβου

628

Τα μαθήματα Φωτογραφίας ξεκίνoύν στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Χορίαμβου με πρώτοεισαγωγκό μάθημα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 7μμ.στον πολιτιστικό πολυχώρο του ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ .Οι εγγραφές συνεχίζονται.
Το φωτογραφικό εργαστήρι αποτελείται από θεωρία,τεχνική και αισθητική (2 ώρες τη βδομάδα) καθώς και επιπλέον πρακτική εξάσκηση με φωτογραφικές εξορμήσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα .
Οι συναντήσεις διοργανώνονται με βάση τις ανάγκες της εποχής μας συνταιριάζοντας την ιστορία , την θεωρία και την πρακτικήτης Φωτογραφίας .Φιλοδοξούν να δώσουν το έναυσμα για μια καλύτερη σχέση με την εικόνα μέσω της τεχνική της λήψης και της αισθητικής.Συνδυάζουν εκείνες τις βασικές γνώσεις που θα απελευθερώσουν δημιουργικά τον νεοεισερχόμενο και θα εμπνεύσουν τον νέο ερασιτέχνη φωτογράφο για περαιτέρω εξέλιξη , με βάση τα προσωπικά του ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του.
Μόνο η βαθιά γνώση των κανόνων και μυστικών της φωτογραφίας μπορεί να οδηγήσει στην ανατροπή του.Μαθαίνουμε τους κανόνες της φωτογραφίας και αισθητικής για να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της εικόνας ,προκειμένου να τους παραβιάσουμε δημιουργικά.
Είναι μια ευκαιρίνα να Φρεσκάρουμετην ματιά μας ,τις γνώσεις μας και να επαναπροσεγγίσουμε τον κόσμο της φωτογραφίας ,καλλιεργώντας την δική μας αντίληψη και την αισθητική προσέγγιση μεταμορφώνοντας την καθημερινότητα .
Εγγραφές στην γραμματεία του Χορίαμβου καθημερινά 6-10 μμ.
Χορίαμβος:Γαληνού 5 και Φαρμακίδου,Λάρισα
Τηλ.επικοινωνίας 6907701342 & 6909846224
Την ευθύνη των κύκλων εκμάθησης του εργαστηρίου φωτογραφίας έχει ο φωτογράφος –φωτορεπόρτερ Αποστόλης Ντόμαλης.(τηλ.6973303592)

*Ο υπεύθυνος του φωτογραφικού εργαστηρίου Αποστόλης Ντόμαλης ,είναι επαγγελματίας φωτογράφος –φωτορεπόρτερ,ανταποκριτής του Αθηναικού πρακτορείου ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ).
Έχει εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς έχει διδάξει Φωτογραφία και φωτισμό επί πολλά έτη στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ,τα ΚΕΕ ,σε ΚΕΚ και στα δημόσια ΙΕΚ .
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθηνών και φωτογράφος μεευρεία επαγγελματική πείρα και συνεργασίες μεελληνικά και ξένα πρακτορεία ειδήσεων ,μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος ,της διεθνής AIPS,καθώς και μέλος της εταιρίας για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογράφων στην Ελλάδα «ΦΟΙΒΟΣ»
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here