Τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησης του Ν. Γαμβρούλα, κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού

297

Ο προϋπολογισμός αυτός είναι προϋπολογισμός στασιμότητας. Είναι προϋπολογισμός ενός τέρατος γραφειοκρατείας, που έχει ως μοναδικό στόχο να συντηρεί τον εαυτό του .Μας λέτε πως ξοδεύετε 151 εκ, με τα οποία απλώς τρέφετε τον οργανισμό του Δήμου, ρίχνετε άσφαλτο, ενώ δεν υπάρχει καμία μέριμνα, ούτε ένα ευρώ για την νεανική επιχειρηματικότητα! Τι κάνει η πόλη για τους νέους της; Υπάρχει λογική ανάπτυξης;
Είναι ένας προϋπολογισμός που δεν λαμβάνει υπόψιν τους ανθρώπους της πόλης, την προοπτική της πόλης και τις επιδιώξεις της. Ένας προϋπολογισμός χωρίς ψυχή.
Μεταξύ άλλων ο Νίκος Γαμβρούλας είπε: Προτείνουμε να αναζητηθούν χώροι για να στεγαστούν επιχειρήσεις νέων της πόλης, όπως το κτίριο Μουσών κ.α. Μηδενικά δημοτικά τέλη για τους νέους έως 29 ετων, οι οποίοι ανοίγουν επιχείρηση στην πόλη μας. Να προχωρήσει άμεσα η σύσταση της Αναπτυξιακής του Δήμου, ώστε να μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε σοβαρές ιδέες των νέων μας. Ακόμα, τα έργα σας στις συνοικίες περιορίζονται σε ασφαλτοστρώσεις, δεν υπάρχει μέριμνα για τα σοβαρά προβλήματα σε αυτές, δεν προβλέπονται δαπάνες για χώρους στάθμευσης, ούτε και για μελέτες ανάπλασης στον Πηνειό ποταμό. Καταψηφίζουμε την φιλοσοφία του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος καθώς είναι μακριά από την δική μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here