Τα CAFé Mé «κάνουν like» στα Mikel..!

597
  • Αναγνώριση για τα Mikel και από Λαρισαίους συναδέλφους

Εμφανώς συγκινημένοι και περήφανοι οι άνθρωποι των CAFé Mé προχώρησαν σε μια κίνηση αναγνώρισης και επιβράβευσης της οικογένειας Κυριακάκη και της αλυσίδας Mikel. Κοινοποίησαν στα δικά τους social media με εγκωμιαστικά λόγια δημοσίευμα για την ιστορία και την ανάπτυξη των Mikel ως κορυφαίο πρότυπο λειτουργίας και ανάπτυξης franchise. Ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Ανδρεάδης αλλά και ο διευθυντής marketing κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης με τις κινήσεις τους επέδειξαν την αυτονόητη παραδοχή ότι ο συντοπίτης κ. Mikel επάξια κατακτά νέες αγορές και αποτελεί πηγή έμπνευσης και υγιούς ανταγωνισμού για τους πιο «μικρούς» που ακολουθούν μεταξύ αυτών και τα δικά μας CAFé Mé με 18 σημεία εξυπηρέτησης σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Λαρισαϊκά street cafe με την χαρακτηριστική ατμόσφαιρα και τα χρώματα κόκκινο-μαύρο-λευκό είναι έτοιμα να βρεθούν σύντομα σε νέες πόλεις εντός κι εκτός συνόρων. Με υψηλής ποιότητας καφέ, μοναδικές συνταγές ροφημάτων και μια πλούσια ποικιλία γλυκών και αλμυρών snacks, τα CAFé Mé έχουν γίνει η απαραίτητη καθημερινή στάση του καταναλωτή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα δημοφιλή take away espresso bars ακολουθούν μια σταθερά ανοδική κι επιτυχημένη πορεία αποτελώντας για την πόλη μας ακόμη ένα σημείο αναφοράς για την ανάπτυξή της σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Λάρισα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Κέρκυρα-Κεφαλονιά-Κύπρος (Σύντομα σε Καναδά και Γερμανία…)

Fb: CAFe Me Greece
www.cafeme.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here