Συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα για το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα

499

Τα βασικά προβλήματα αλλά και οι αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης μας, συζητηθήκαν στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, Παναγιώτης Γούλας και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πράξη Αξιών», με τον πρόεδρο της Δ.Κ., Κώστα Ζέβλα και το μέλος του Δ.Σ. Έφη Κιπρακίδου.

«Η Λάρισα οφείλει να είναι μια πόλη ασφαλής . Και δεν μπορούμε παρά να δουλέψουμε σοβαρά για αυτό, ειδικά όταν μιλάμε για περιοχές που θρηνήσαμε ανθρώπινες απώλειες. Η επικινδυνότητα της οδού Βόλου, του τμήματος της πρώην εθνικής οδού αλλά και των γραμμών του Ο.Σ.Ε. δεν μπορούν να στοιχειώνουν αυτή την πόλη. Χρειάζονται άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Καλά τα μνημόνια συνεργασίας και οι “οδικοί χάρτες” αλλά απλά παρατείνουν το πρόβλημα», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων.
«Κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να νοιώθει ικανοποιημένος όταν υπάρχουν συνοικίες χωρίς πλατείες – η Νέα Σμύρνη είναι μία από αυτές- , με σημαντικές ελλείψεις χώρων πρασίνου και πεζοδρομίων όπως η περιοχή του Α.Τ.Α. Σε μια πόλη που τα βασικά είναι τα ζητούμενα, οι προεκλογικές μεγαλοστομίες ακούγονται σαν κακά ανέκδοτα, στα αυτιά όσων βιώνουν μια καθημερινότητα που απέχει πολύ από τις προσδοκίες τους», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Γούλας.
«Πιστεύω πως με συνεννόηση, σωστό προγραμματισμό και θέληση μπορούμε να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις σε αυτές τις περιοχές. Για εμάς το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα πρέπει και μπορεί να αποτελέσει πυλώνα μιας διαφορετικής δημοτικής πρακτικής», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here