ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Πολιτικές διώξεις ζητά η ΔΑΚΕ ΓΝΛ

278

Πολύς νωρίς έριξαν τις μάσκες της αξιοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού οι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Χωρίς ίχνος ντροπής και με ξεκάθαρη διάθεση ρεβανσισμού, απαιτούν από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας να παρανομήσει, αρκεί να μην επιστρέψει στη θέση της η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η οποία είχε παραιτηθεί προκειμένου να είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Όπως όμως ορίζει ο νόμος και με διαπιστωτική πράξη από τη νομική σύμβουλο του νοσοκομείου, η Διοίκηση του ΓΝΛ επανέφερε στη θέση της την εργαζόμενη, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών.
Δυστυχώς, αυτό που ζητάει η ΔΑΚΕ ΓΝΛ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά την πολιτική δίωξη της πρώην υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ας αφήσουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία τα παχιά λόγια περί διαφάνειας, αξιοκρατίας και … επιστροφής στην κανονικότητα.
Άραγε η εμπάθεια και οι εντάσεις που δημιουργούν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του Γ.Ν.Λ . ευνοούν την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου ή αποσκοπούν στη άμεση επανασύσταση του γαλάζιου πελατειακού κράτους;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here