ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Κάλεσμα για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του σεισμού της Αλβανίας

250

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ
Το Τμήμα Αλληλεγγύης & Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Αλβανία.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και μετά από επικοινωνία του Δήμου με την αλβανική κοινότητα της Λάρισας, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα, εμφιαλωμένο νερό, κλινοσκεπάσματα, ρουχισμός και παιδικά παιχνίδια.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει σήμερα Πέμπτη 28/11 έως τις 20:00 και την Παρασκευή 29/11 ώρες 09:00 – 14:00 και 15:00 – 20:00 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, Μανωλάκη 9-11. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410255876.
Το τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας προτρέπει όλους μας, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Δήμου, να πλαισιώσουμε αυτή την πρωτοβουλία, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας έμπρακτα και να προσφέρουμε τη στήριξή μας σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας.
ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here