ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Για μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική

291

Σε πλήρη λειτουργία είναι πλέον το «isyriza.gr», η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η καθεμιά και ο καθένας μέσα σε ελάχιστα λεπτά εγγράφεται μέλος, αποκτά το δικαίωμα στη γνώση, στο συντονισμό και, κυρίως, στη συμμετοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής “οικογένειας” του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».
Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στη Λάρισα.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική. Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες.
Σας καλούμε να πάρετε μέρος σε αυτή τη συναρπαστική προσπάθεια για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας, την ενίσχυση της δημοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού αλλά και ριζοσπαστικού προγράμματος για την προοδευτική πορεία της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here