Συντηρεί το οδικό τμήμα που συνδέει τους Αγίους Αναργύρους με την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

285

Κ. Αγοραστός: «Μπροστά από κάθε ανθρώπινη βούληση πίσω από κάθε ουσιαστικό έργο»

Σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού που συνδέει τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων με την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Οι παρεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αφορούν το οδικό τμήμα που συνδέει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τον οικισμό Κραννώνα συνολικού μήκους 3,2 χλμ., την περιφερειακή οδό του οικισμού Κραννώνα συνολικού μήκους 1 χλμ και την επαρχιακή οδό που συνδέει τον οικισμό του Κραννώνα με τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων συνολικού μήκους 4 χλμ.

«Παρεμβαίνουμε για τη βελτίωση του οδικού τμήματος που συνδέσει την επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας με τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων στο Δήμο Κιλελέρ» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργο ουσίας που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών και ενισχύει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here