Συνεργασία Δήμου Κιλελέρ και «Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου» στα έργα των Κυπαρισσίων

371

Την ολοκλήρωση των εργασιών που έγιναν σε κτήρια του οικισμού Κυπαρίσσια της ΤΚ Μοσχοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ο δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος με επιτόπου επίσκεψή του.
Οι εργασίες που εκτελέστηκαν τόσο από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» όσο και από υπεργολάβο στο ιατρείο αφορούν στην κατασκευή νέας στέγης, τοποθέτηση υδρορροών και ελαιοχρωματισμούς εξωτερικά και εσωτερικά, στην ανακαίνιση των δύο εξωτερικών τουαλετών (πόρτες, πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρίες και αξεσουάρ τουαλετών) και στην τοποθέτηση λαμαρίνας επί σιδηροκατασκευής.
Επίσης κατασκευάστηκενέα εξωτερική τουαλέτα στην εκκλησία (εκσκαφή για κατασκευή νέου βόθρου, κατασκευή κτιρίου από τσιμεντόλιθους, επιχρίσματα, ελαιοχρωματισμοί εξωτερικά και εσωτερικά, πόρτα, παράθυρο, πλακάκια, είδη υγιεινής, μπαταρία και αξεσουάρ τουαλετών)και ελαιοχρωματίστηκε εξωτερικά το σχολικό κτίριο.
Άλλες εργασίες αφορούσαν στην τοποθέτηση νέας ενισχυμένης περίφραξης στην μία πλευρά, μήκους 40 μέτρων, περιμετρικά του σχολείου, στην αποκατάσταση πεζοδρομίων περιμετρικά του σχολείουεπίσης, συνολικού μήκος 30 μέτρων και στην αποκατάσταση κατάπτωσης πρανούς πλησίον τεχνικού στην τοπική οδό Κυπαρίσσια-Μοσχοχώρι (μπάζωμα και σκυροδέτηση).
Ο δήμαρχος, ο οποίος συνοδεύονταν στην επίσκεψή του στα Κυπαρίσσια από τους αντιδημάρχους Σ. Καλέτσιο και Αν. Ρεντζιά, τον πρόεδρο της ΤΚ Μοσχοχωρίου Δ. Κοτσιόπουλο και την διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δράσεων ΕΚΕ Ειρ. Ζαβρίδου της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την περάτωση του έργου και για το επίπεδο της συνεργασίας με την εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here