Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή Νίκαιας

355

Άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ για το σχολικό έτος 2018 -2019 και σε όλα τα τμήματα της.
-Διδάσκονται: Μουσική Προπαιδεία-Προωδειακή , για παιδιά προσχολικής & πρώτης σχολικής ηλικίας, Κλασική Μουσική (Ευρωπαϊκή) , με πιάνο, κιθάρα, φλάουτο, βιολί, κλαρινέτο, ευρωπαϊκά κρουστά, ακορντεόν σαξόφωνο και μονωδία. Παραδοσιακή Μουσική , με παραδοσιακά κρουστά. Μοντέρνα με ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο, ντραμς, έντεχνο & σύγχρονο τραγούδι. Ανώτερα Θεωρητικά με ωδική, ειδικό αρμονίας, αντίστιξη, φούγκα και Προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων για υποψήφιους Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι. μουσικών σχολών.
-Επίσης λειτουργούν τα ορχηστρικά σύνολα: Παιδική Μαθητική Ορχήστρα και Εφηβική Μαθητική Ορχήστρα.
-Στο χώρο της Φωνητικής Μουσικής λειτουργούν δύο φωνητικά σύνολα: η Χορωδία Φυτώριο για παιδιά μέχρι Γ΄ Δημοτικού σχολείου και η Παιδική Χορωδία για παιδιά Δ΄ Δημοτικού και άνω.
-Στα φωνητικά αλλά και στα ορχηστρικά σύνολα μπορούν να εγγραφούν και μαθητές κάθε ηλικίας που είναι εκτός μουσικής σχολής και προέρχονται από αλλού (μουσικές δομές, ιδιωτικά, κ.λ.π.), ύστερ’ από τη σύμφωνη γνώμη των μαέστρων του κάθε συνόλου.
-Παράρτημα της Μουσικής Σχολής του Δήμου Κιλελέρ λειτουργεί και στο Δ. Δ. Πλατυκάμπου, με δημιουργία (αν υπάρξει ενδιαφέρον) και Παιδικής Χορωδίας τη φετινή σχολική χρονιά.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2410-922260 Γραμματεία Μουσικής Σχολής, 6936-299490 κινητό Διευθυντή και με τους Μαέστρους: της παιδικής ορχήστρας 6944-857236 κα. Ευαγγελία Ζαπίτη, της εφηβικής 6932-842992 κ. Μανώλη Καμπούρη και των χορωδιών (φυτώριο & παιδική) 6972-717004 κα. Ασπασία Αγοραστού.
Στο Δ.Δ. Πλατυκάμπου με ένα επί πλέον τηλέφωνο, 6980-301496 της καθηγήτριας κας Ρούλας Ξεσφιγγούλη Κωσταβάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here