Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ»

76

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ με το εξής πρόγραμμα:
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη Νίκαια στις 18:00, στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα εμφανιστούν οι χορωδίες Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας, Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η κάθ’ ημάς Ανατολή» και Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Λάρισας, η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, και η Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής. Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα θα προσφέρει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αρωγή – Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη». Το παραδοσιακό ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί θα προσφέρουν μέλη του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου «Θεόκλητος Φαρμακίδης». Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Καλαμάκι το έθιμο της «γουρονοχαράς» και στις 17:00 το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στις 18:30 στις Νέες Καρυές και στη Γαλήνη και στις 19: 30 στη Γλαύκη.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 17:30 στα Βούναινα και στις 18:00 στον Πλατύκαμπο στο Μελισσοχώρι και στο Ζάππειο.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 20: 00 στο Ομορφοχώρι.
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Σωτήριο και στις 19:00 στη Μέλισσα.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Μεγάλο Μοναστήρι στις 18:30 στο Νέο Περιβόλι και στις 19:00 Ελευθέριο.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ακούγεται Χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά θα μοιράζουν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό.
Παράλληλα με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση “Η εξαφάνιση του Άη Βασίλη” με τον Φώτη Σπύρου και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Μεγάλο Μοναστήρι το παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here