Συνεχίζονται με λαμπρότητα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

112

Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με το άναμμα των δέντρων στις τοπικές κοινότητες των Βουναίνων, της Γαλήνης, της Γλαύκης, του Ζαππείου, του Καλαμακίου, του Μελισσοχωρίου των Νέων Καρυών, του Πλατυκάμπου. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζονται με το εξής πρόγραμμα:
Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου στο Ομορφοχώρι στις 20:00.
Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Σωτήριο και στις 19:00 στη Μέλισσα.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Μεγάλο Μοναστήρι στις 18:30 στο Νέο Περιβόλι και στις 19:00 Ελευθέριο.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ακούγεται Χριστουγεννιάτικη μουσική, Αη Βασίλης και ξωτικά μοιράζουν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό.
Παράλληλα με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα πραγματοποιηθούν στη Νίκαια, στο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση «Η εξαφάνιση του Άη Βασίλη» με τον Φώτη Σπύρου και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 19:00 η Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Μεγάλο Μοναστήρι το παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here