Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο Δήμο Λαρισαίων για μέτρα στήριξης επαγγελματιών και επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή

253

• Στο Δημαρχείο ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Δήμο Λαρισαίων για την ένταξή τους στα έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης λόγω του lockdown. Τα μέτρα στήριξης αφορούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διέκοψαν υποχρεωτικά και με κρατική εντολή την επιχειρηματική τους δράση.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου και του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ.κ. Σ. Γιαννακόπουλου και Δημ. Παπαλέξη με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων κ. Θ. Αδαμόπουλο και την γενική διευθύντρια του Δήμου κ. Μαρ. Γάτσιου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των μέτρων, η ανταπόκριση και η συμμετοχή των επαγγελματιών και επιχειρήσεων με την υποβολή σχετικών αιτήσεων κλπ. Επίσης συμφωνήθηκε πως τις επόμενες ημέρες το Επιμελητήριο θα αναλάβει πρωτοβουλία ενημέρωσης των μελών του για τις δυνατότητα υπαγωγής στα μέτρα στήριξης

Σημειώνεται πως το βασικό μέτρο αφορά στην απαλλαγή καταβολής των δημοτικών τελών που χρεώνονται στους επαγγελματικούς λογαριασμούς παροχής ρεύματος των επιχειρήσεων

Οι δικαιούχοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα μέσω σχετικού banner στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων www.larissa-dimos.gr ή ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο https://bit.ly/2zUQ1rH.

Οσοι είναι δικαιούχοι των μέτρων στήριξης, θα πρέπει να επισυνάψουν τη δήλωση αναστολής λειτουργίας στο ΕΡΓΑΝΗ και τον τελευταίο λογαριασμό παροχής ρεύματος.

Επισημαίνεται, ότι στην περίπτωση που ήδη καταβλήθηκαν κάποια εκ των παραπάνω τελών που αντιστοιχούν στο διάστημα απαλλαγής αυτών, θα υπάρχει η δυνατότητα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών.

Η πλατφόρμα λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 το πρωϊ έως τις 23:00 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here