Συνεχίστηκαν οι περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

310

Συνεχίστηκαν και σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου οι περιοδείες υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής.
Ειδικότερα, κλιμάκιο που αποτελούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές, Βασίλης Ζωγράφος, Νίκος Παπαδόπουλος και Χαρίκλεια Σουρλαντζή, περιόδευσαν διαδοχικά στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαρισαίων, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον ΕΛΓΑ και το ΚΕΣΥΠ της Λάρισας.
Παράλληλα, δεύτερο κλιμάκιο, που αποτελούσαν οι υποψήφιοι βουλευτές, Δημήτρης Γελαλής, Γιάννης Καριπίδης και Καίτη Παληογιάννη, περιόδευσαν στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, ειδικότερα στο Φυτώριο, συνομιλώντας με εργαζόμενους.
Στη συνέχεια, κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Γελαλή, Καίτη Παληογιάννη και Χρυσούλα Χρήστου, περιόδευσε στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Λάρισας.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων των υποψήφιων με τους εργαζόμενους και τους υπαλλήλους, βρέθηκε το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, με ιδιαίτερη αναφορά στο βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πως «Τώρα, αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here