Συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

233

Συνάντηση πραγματοποίησεο Δήμαρχος Τυρνάβου με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών κ. Νικόλαο Θυμάκη συνοδευόμενο, από το μέλος του ΔΣ κ. Βασίλη Έξαρχο.
Ο κ.Κόκουρας τόνισε ότι ο Δήμος Τυρνάβου στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα ενώ δήλωσε πως ευελπιστεί στην συνεργασία μεταξύ του Ινστιτούτου και του Δήμου στο αμέσως επόμενο διάστημα με την έναρξη δράσεων που στόχο θα έχουν την προώθηση του Τσίπουρου πανελλαδικά, μέσω εκπαιδευτικών δράσεων.
Ο κ. Θυμάκης από την πλευρά του ενημέρωσε τον Δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις του Ινστιτούτου, και το εύρος αυτών, ενώ δήλωσε το ενδιαφέρον τουΙνστιτούτου για δήμους του πρωτογενούς τομέα. Από την συζήτηση προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων ενώ τέθηκαν υπό συζήτηση και συγκεκριμένες προτάσεις για τη συνεργασία αυτή. Στις προτάσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια σχετικά με την παραγωγή του τσίπουρου τα οποία θα διεξάγονται στον Τύρναβο όπως επίσης και η δημιουργία δράσεων που ως σκοπό θα έχουν την σύνδεση του Δήμου Τυρνάβου με το τσίπουρο (πχ Θεματικό Πάρκοκ.α.).
Μεταξύ του Ινστιτούτου και του Δήμου θα υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας στις επόμενες μέρες. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ, ο Γενικός Γραμματέας και ο Νομικός Σύμβουλος του Δημάρχου.
Από το Δήμο Τυρνάβου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here