Συνάντηση Προέδρου και μελών ΔΣ του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας με προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. Λάρισας

258

Με θέμα τις ενάρξεις των λογιστών στο Μητρώο της Δ.Ο.Υ.

Συνάντηση με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. Λάρισας, κ. Χρήστο Παύλου είχαν, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (7ο ΠΤ ΟΕΕ) κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Χατζής και τα μέλη της Τ.Δ. Χρόνης Ισαακίδης, Νικόλαος Νάτσιος, Βασίλειος Γουγουλιάς και Μαργαρίτης Τσουλούφης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η κα Γιώτα Κοτσιαλή, υπάλληλος του Μητρώου της ΔΟΥ Λάρισας, η οποία ενημέρωσε το ΔΣ για τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, προκειμένου να γίνει έναρξη δραστηριότητας του λογιστή.
Στο τέλος της συζήτησης, τα μέλη του ΔΣ ζήτησαν τακτική ενημέρωση (σε μηνιαία βάση) από την ΔΟΥ Λάρισας , για τις μεταβολές (ενάρξεις, διαγραφές), που σχετίζονται με τους λογιστικούς – φοροτεχνικούς Κ.Α.Δ., ώστε να είναι εφικτός ο έλεγχος από το Ο.Ε.Ε., για το ποιοι λογιστές έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας και ταυτόχρονα διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα λογιστή-φοροτεχνικού Α΄ ή Β΄ τάξης σε ισχύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here