Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας

378
  • Κώστας Αγοραστός: «Να είμαστε αυστηροί με τα αίτια της εγκληματικότητας»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος Aστέριος Μαντζιώκας με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συνεχάρη τον κ. Μαντζιώκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, διαβεβαιώνοντας πως η αγαστή και αποδοτική συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστεί προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα κοινής συνεργασίας στην κατεύθυνση της ασφάλειας του πολίτη, αλλά και θέματα Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του στόχου της Τροχαίας που πραγματοποιήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και στην προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουμε μια άριστη συνεργασία και επιδιώκουμε να συνεχιστεί καθώς η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από την άλλη γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ανθρώπων των σωμάτων ασφαλείας έχουμε φροντίσει τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον ως Περιφέρεια Θεσσαλίας να παρέχουμε χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού τους. Στεκόμαστε αρωγοί στο έργο που επιτελούν προκειμένου οι συμπολίτες μας να διαπνέονται από το αίσθημα της ασφάλειας. Ως ευνομούμενο κράτος οφείλουμε να είμαστε αυστηροί με τα αίτια της εγκληματικότητας».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here