Συνάντηση Νασιακόπουλο με τον Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα

279

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλοπραγματοποίησανο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας,Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάραςκαι ο υποπυραγός Θωμάς Ντσούνος.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος, επικεφαλής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κιλελέρ, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και Αλέκος Χονδρονάσιοςσυζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος αρχικά ενημέρωσε τον κ. Διοικητή για την άψογη συνεργασία που είχεο Δήμος Κιλελέρ τόσοι με τους αξιωματικούς όσο και με τους πυροσβέστες την προηγούμενη χρονιά και του ζήτησε να τους μεταφέρει τις ευχαριστίες του. Εξέφρασε δε την πεποίθησή ότι η απρόσκοπτη συνεργασία θα συνεχιστεί και φέτος, άποψη την οποία συμμερίστηκε και ο Αρχιπύραρχος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα πυροπροστασίας που έχουν να κάνουν με την ελεγχόμενη, και όχι τη μεμονωμένη καύση σιτοκαλαμιών,κατόπιν άδειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κάτω από την επίβλεψη και τη βοήθεια των αγροτών και των αγροτικών τους μηχανημάτων. Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν στον καθαρισμό των οικοπέδων εντός των οικισμών τα οποία κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν εν δυνάμει εστίες πυρκαγιάς.
Για τον καλύτερο συντονισμό του έργου της πυροπροστασίας στο Δήμο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι, οι τοπικοί σύμβουλοι των κοινοτήτων και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here