Συνάντηση εργασίας Κόκουρα – Αυγενάκη

172

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε εξαιρετικό κλίμα.
Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Τυρνάβου. Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Τυρνάβου επεσήμανε την αναγκαιότητα παρεμβάσεων σε συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό για την έμπρακτη στήριξη και το διαρκές ενδιαφέρον του, με απτό τελευταίο παράδειγμα την πρόσφατη έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της κατασκευήςδυονέωναθλητικώνεγκαταστάσεωνκαι ειδικότερα την αποδοχή τηςπρότασης του ΔήμουΤυρνάβου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2020 τηςκατασκευήςδυογηπέδων 7Χ7 σε Δαμάσι και Αργυροπούλι και τηςαντικατάστασηχλοοτάπητα στα δυογήπεδα 5Χ5 στον Τύρναβο.
Μάλιστα, ο Υφυπουργός με το Δήμαρχο συζήτησαν και τις δράσεις που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» όπως και τη λειτουργία της πλατφόρμας «ΠΕΛΟΠΑΣ».
Τέλος, οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τόσο τις άριστες υπάρχουσες σχέσεις όσο και τη δεδομένη διάθεση για συνέχιση και εμπέδωση της συνεργασίας στο μέλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here