Συνάντηση εργασίας εκπροσώπων Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού με τον Κ. Κολλάτο

347

Συνάντηση στην έδρα του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι είχε σήμερα 12/10/18 ο Δήμαρχος Τεμπών με την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, κα Ιφιγένεια Κάγκαλου.

Με την έναρξη εκπόνησης μελετών για την ανάδειξη – αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών, ζήτησε ο Φ.Δ. να ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τεμπών για το Τεχνικό Πρόγραμμα Παρεμβάσεων εντός της Προστατευόμενης Περιοχής (GR 1420003 – Αισθητικό Δάσος Όσσας – ΕΖΔ, GR 1420005 – Αισθητικό Δάσος Κοιλάδας Τεμπών – ΕΖΔ/ΖΕΠ, GR 1420007 – Όρος Όσσα – ΖΕΠ, GR 1420015 – Δέλτα Πηνειού – ΖΕΠ), ενώ υπήρξε ενημέρωση του Δήμου Τεμπών από το φορέα για τις προτάσεις του Τεχνικού Δελτίου του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014 – 2020 που αφορούν περιοχές αρμοδιότητάς του.
Εκ μέρους του Φορέα Διαχείρισης στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Δημήτριος Μιχαλάκης, δασολόγος και εκπρόσωπος του επιστημονικού προσωπικού του Φ.Δ ενώ απο την πλευρά του δήμου Τεμπών ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών κ Κωνσταντίνος Τσέργας και η Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Γεωργία Τσιούτσιουβα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here