Συνάντηση εκπροσώπων του ΔΣ του ΣΕΤΑΠ με τη Διοίκηση του 7ου ΠΤ ΟΕΕ.

89

Στη Λάρισα, σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στα γραφεία του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Τραπεζών Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ), με τη Διοίκηση του 7ου ΠΤ ΟΕΕ και έθεσαν ως θέμα, την υπερβολική συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων, η οποία, όπως υποστήριξαν, δεν οφείλεται τόσο στην τεχνολογική πρόοδο, αλλά κυρίως σε ακραίες επιλογές του εγχώριου Τραπεζικού Συστήματος, με κύριο στόχο την περικοπή του κόστους και όχι την καλύτερη εξυπηρέτησης της πελατείας, με τις Διοικήσεις των Τραπεζών, αντί να επενδύουν σε σχέδια ανάπτυξης, που είναι προϋπόθεση για να παίξουν υπεύθυνα τον ρόλο τους στην απαραίτητη στήριξη της οικονομίας, συνεχίζουν να είναι προσδεμένες σε αδιέξοδες λογικές συρρίκνωσης.
Η Διοίκηση του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, στηρίζει τις διεκδικήσεις για:
– την άμεση αξιοποίηση και τοποθέτηση των υπαλλήλων στα καταστήματα και τις υπηρεσίες του νομού
– την ακύρωση όλων των σχεδιασμών περαιτέρω συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων και κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών
– ένα Τραπεζικό σύστημα με αναπτυξιακό προσανατολισμό και κοινωνική διάσταση, στήριγμα της ανάπτυξης, των τοπικών κοινωνιών και της χώρας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΤΔ του 7ου ΠΤ ΟΕΕ κος Γεώργιος Χατζής, ο Αντιπρόεδρος κος Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ο κος Αιμιλιανός Νταγιάννης, μέλος της ΚΔ του ΟΕΕ, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΣΕΤΑΠ κος Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γεν. Γραμ. ΣΕΤΑΠ κος Γιάννης Αδάμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here