Συνάντηση δικτύωσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

400

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με τα μέλη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν ως στόχο τη μελλοντική συνεργασία σε δράσεις εθελοντισμού.
Τα μέλη των Ενεργών Πολιτών ενημέρωσαν για τις δικές τους δράσεις όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη της Λάρισας, ενώ τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενημέρωσαν για τη λειτουργία του, και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here