«Συν-κινήσεις» από το Θεσσαλικό Μπαλέτο

305

«Συν-κινήσεις» τιτλοφορείται η νέα παραγωγή του Θεσσαλικού Μπαλέτου, που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 21.00, στη Σκηνή Μπαλέτου στον Μύλο του Παππά.

Με στόχο την αισθητική πλήρωση, την συναισθηματική και πνευματική διέγερση, την συν-κίνηση τελικά των θεατών, η παράσταση περιλαμβάνει αποσπάσματα από μεγάλα έργα του κλασικού ρεπερτορίου, καθώς πρωτότυπες νεοκλασικές και σύγχρονες χορογραφίες.

Η ομορφιά ως ιδανικό του κλασικού ρεπερτορίου συνδυάζεται αρμονικά με την αλήθεια ως σύγχρονη αναζήτηση.

Διαφορετικά κινησιολογικά λεξιλόγια, που μεταφράζουν και μεταγράφουν με διαφορετικό τρόπο ό,τι συν-κινεί, διεγείρει, εξάπτει, γαληνεύει την ανθρώπινη ψυχή. Ο στόχος είναι κοινός, οι δρόμοι είναι πολλοί.

Σ’ ένα ταξίδι λοιπόν αισθήσεων και συγκινήσεων καλεί το Θεσσαλικό Μπαλέτο κι ελπίζει στην απογείωση του «επιβατικού» κοινού.

Χορογραφία: Κατερίνα Μπούτου, Ρίτσα Ζαχαρία, Αθηνά Μανώλη, Δανάη Χριστακάκου, καλλιτεχνικός συντονισμός: Δημήτρης Κυανίδης, κοστούμια: Ελένη Ψύρρα, φωτισμοί-τεχνική υποστήριξη: Κυριάκος Μωυσής.

Χορεύουν οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού, οι τάξεις των Φυτωρίων και Προφυτωρίου.

Φωτογραφίες: Γιάννης Χατζηαντωνίου.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Πληροφορίες, προπώληση εισιτηρίων καθημερινά 3-9 μ.μ. στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Μύλος του Παππά), τηλέφωνο 2410 256464.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here