Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2021

307

Από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι:

Στην προσπάθειά να ενισχύσουν τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, το Επιμελητήριο Λάρισας προτίθεται να συμμετάσχει μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , με συνολική από κοινού επιδότηση 66% (κόστος συμμετοχής ανά τ.μ. 220 ευρώ +ΦΠΑ), στην έκθεση FOODEXPO & OENOTELIA 2021 που θα λάβει χώρα από 12-15/6/2021

Η Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2021 στο Athens Metropolitan Expo καταλαμβάνοντας 50.000 τ.μ. στα οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων ποτών και κρασιού από όλον τον κόσμο.

Με το συνδυασμό φυσικής παρουσίας και ψηφιακών υπηρεσιών καθώς και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας εκθετών και επισκεπτών, η κορυφαία επαγγελματική έκθεση για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών θα λειτουργήσει και το 2021 ως μια πλατφόρμα καινοτομίας στην εποχή του βιομηχανικού μετασχηματισμού.

Η FOOD EXPO HYBRID με κεντρικό μήνυμα : restart your business εγκαινιάζει τη νέα εποχή και δίνει το έναυσμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ομαλοποίηση της αγοράς των τροφίμων και ποτών.

Από τις 12 Ιουνίου μέχρι την 15η Ιουνίου 2021, η πρώτη υβριδική έκθεση στην χώρα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς αγοραστές που θα έχουν είτε φυσική παρουσία στην έκθεση είτε ψηφιακή για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν και να συνάψουν επικερδείς συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/jVNH461bn8HwQSHf7 (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900)
και στο antiper.theme1@thessaly.gov.gr (γραφείο θεματικού αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα κ. Γ. Λαδόπουλο, τηλ. 2413506301 2413506302)

Νέα προϋπόθεση συμμετοχής, λόγω της πανδημίας covid, είναι η κατοχή περιπτέρου τουλάχιστον 9 τ.μ. από κάθε εταιρία

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here