Σύλλογος DJs Λάρισας: Διεκδικούμε την αποζημίωση για τις ημέρες που το κράτος… ξέχασε να μας αποζημιώσει

216

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου καταβλήθηκαν με τη… συνηθισμένη καθυστέρηση οι αποζημιώσεις, λόγω της πρόσφατης απαγόρευσης μουσικής. Παρότι, όμως, το μέτρο εφαρμόστηκε από 30 Δεκεμβρίου έως και 30 Ιανουαρίου, οι μέρες που αποζημιώθηκαν στο τουλάχιστον 95% όσων βιοποριζόμαστε από αυτό το επάγγελμα ήταν περίπου οι μισές. Οι ημερομηνίες από 30/12 μέχρι και 12/1 παρέμειναν απλήρωτες και για αυτό συνεχίζουμε να διεκδικούμε την αποζημίωση τόσο για τις μέρες αυτές, όσο και για τις 8 μέρες του Οκτώβρη (1-8/10) που επίσης το κράτος… ξέχασε να μας αποζημιώσει για την τότε απαγόρευση μουσικής στο ν. Λάρισας.
Όντας κατ’επανάληψη ξεχασμένοι από τους κυβερνώντες, εξωθηθήκαμε στο να φωνάζουμε για ένα αυτονόητο δικαίωμα σε δρόμους, πλατείες, πολιτικά γραφεία και ΜΜΕ, αποδεικνύοντας αφενός ότι δεν έχουμε κοντή μνήμη, αφετέρου την πεποίθηση μας πως μέσα από συλλογική δράση μπορεί να υπάρξει πετυχημένο αποτέλεσμα.
Θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι αν δεν κάναμε τίποτα από αυτά, δε θα υπήρχε καμία απολύτως μέριμνα έστω και για αυτή την «κουτσή» αποζημίωση.
Επί τη ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε όσους προθυμοποιήθηκαν να συμμετάσχουν στις δράσεις μας στηρίζοντας το δίκαιο αίτημά μας, αλλά ειδικότερα προς όσους πολιτεύονται χάρη στην ψήφο μας για να μας εκπροσωπούν στα κέντρα αποφάσεων να σημειώσουμε ότι πιστεύουμε πως υπήρχε δυνατότητα από πλευράς τους για περισσότερη παρεμβατικότητα και πίεση ώστε να λυθεί πλήρως το πρόβλημα, εφόσον υπήρξε παραδοχή ότι αυτό που βιώναμε ήταν κάτι τελείως παράλογο (δυστυχώς, κάποιοι δεν τοποθετήθηκαν καν).
Σταθερά και αμείωτα, λοιπόν, απαιτούμε να δοθεί η αποζημίωση προς κάθε εργαζόμενο με ένσημο Dj/μουσικού-καλλιτέχνη από 30/12/2021, καθώς φυσικά και για τις 8 ημέρες του περασμένου Οκτωβρίου.
Μιλάμε για συνολικά 22 ημέρες, που από το δικό μας ημερολόγιο δε διαγράφηκαν ποτέ.

Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών -DJs- Λάρισας (Σ.Ε.Δι.Λ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here