Συλλεκτική κάρτα μέλους 2019 του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

687

Στο πλαίσιο των σκοπών του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» που είναι η ηθική, υλική ενίσχυση και συμπαράσταση στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα για την πραγματοποίηση των σκοπών της, καθώς και η διενέργεια πνευματικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων υπό την αιγίδα της Πινακοθήκης που προάγουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αλληλοϋποστήριξη των μελών του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να κοσμεί την ετήσια συλλεκτική κάρτα του ένα έργο κάθε φορά από τη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα μέλη του να δημιουργήσουν τη δική τους «Συλλογή»!
Για την κάρτα μέλους του 2019 επιλέχθηκε το πορτραίτο του γιατρού και δωρητή Γεωργίου Ι. Κατσίγρα από τον Δημήτρη Γιολδάση (1897-1993) «Προσωπογραφία Γεωργίου Ι.Κατσίγρα», 1955-60, λάδι σε κόντρα πλακέ, 59×46 εκ. Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα. Χορηγός κάρτας μέλους: Λίντο Οργανισμός.

Τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα» με την επίδειξη της κάρτας μέλους απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια: 20% έκπτωση στο καφέ της Δημοτικής Πινακοθήκης, 15% έκπτωση στο Πωλητήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης και 10% έκπτωση στο Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης όπως επίσης δωρεάν είσοδο σε όλες τις εκθέσεις και εκδηλώσεις του Μουσείου.

Για πληροφορίες, εγγραφές και ανανέωση συνδρομής μελών:
katsigrasmuseumfriends@gmail.com
https://www.facebook.com/katsigrasmuseumfriends & 2410-672499

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here